Магазин и сервиз за часовници - часовници за мъже, жени, антикварни часвоници
(0)
Разширено търсене

Общи условия онлайн магазин TIMESTOWER

 

Общи правила и условия

Настоящите oбщи правила и условия уреждат взаимоотношенията между Таймс тауър ЕООД, наричан по-долу TIMESTOWER.BG от една страна и посетителите и потребители на Интернет магазина, намиращ се на адрес (домейн) http://www.timestower.bg / (наричан за краткост Сайт).

С натискането на всеки един обект, линк или бутон разположени на страниците на http://www.timestower.bg (с изключение на линка към настоящите Общи условия) потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва Общи
те условия.

 

1. Регистрация

Електронният магазин TIMESTOWER.BG предлага на посетителите да се регистрират и да разглеждат продуктите и услугите, презентирани в него. Регистрацията в TIMESTOWER.BG не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.

С регистрацията Вие получате промо код за 2 лв., който може да използвате при първата си покупка на TIMESTOWER.BG. Регистрацията Ви дава право да трупате точки с Вашите покупки, направени след вход в системата на интернет магазина, които може да изплозвате при следваща покупка под формата на отстъпка. С всеки 100 лв от Вашите покупки Вие получавате промо код за 5 лв.

При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефони за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и/или адрес за доставка.

С отбелязване на отметка в полето "Съгласен съм с Общите условия" клиентът извършва електронно заявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема изцяло.2. Защита на личната информация

Личните данни, които този уебсайт получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено  и само за  приемане, обработка и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите, в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Използването на този уеб сайт гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на този уеб сайт, заедно с прилежащите към него данни (без данните за направените поръчки) по всяко време при желание от страна на потребителя. При желание за ползване на пълната функционалност, клиентът е длъжен да попълни наново регистрационната форма.

Тази информация ни е необходима, за да можем да доставим продуктите на желания от Вас адрес. Налага се да използваме Вашия електронен адрес и телефон, за да потвърдим заявката, както и да ви уведомим за настъпили промени или проблеми с нейното доставяне. Тази информация се класифицира като лична и се пази в нашия фирмен сайт. В случай, че изберете да не публикувате личните си данни, Вие няма да имате възможност да се възползвате от услугите, които Ви предлагаме.3. Поръчки

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието и в почивните дни и в дните на официалните празници. При създаване на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес,  срок на доставка и начина на плащане.

Снимките и визуализациите, показващи цветовете на предлаганите продукти, могат да изглеждат различно, в зависимост от настройките на Вашия монитор. 

Може да коригирате информацията, ако прецените, или да потвърдите поръчката си. 
След финализирането на поръчката на посочения от Вас е-мейл адрес ще получите данните за поръчката и тя ще бъде записана в клиентския Ви акаунт
.

Всички поръчки, финализирани с начин на плащане по банков път, с кредитна или дебитна карта чрез виртуалния ни POS, се считат за обвързващи и имат силата на договор между
TIMESTOWER.BG и клиента, САМО след получено успешно плащане. 

При неуспешно плащане на такива поръчки, те се съхраняват за срок от 7 дни във вашия Клиентски акаунт, с възможност да се опитате да ги заплатите отново по същия или по друг начин. Ако не бъде получено плащане по тях  в рамките на този срок, те се изтриват от системата.

За всеки етап от обработването на поръчката ще бъдете уведомявани от нас по е-майл. Състоянието на текущата, както и на всички предишни поръчки, можете да следите и от Вашия клиентски aкаунт, който е достъпен след въвеждане на вашето потребителско име и парола.

Адресна книга - списък с адресите, на които сте получавали пратки от нас4. Цена на поръчка

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните.  Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Крайната цена на поръчката не включва таксата за "наложен платеж" (ако сте избрали този метод на плащане), която куриерът начислява върху стойността на поръчката.  Тази сума, заедно с цената на поръчката, е дължима и платима на куриера, при доставката на поръчката.5. Начини на плащане

Наложен Платеж

Наложеният платеж е един от най-предпочитаните методи за плащане. С него Вие може да заплатите закупената стока в момента на доставка от куриера. Моля, обърнете внимание, че избирайки тази опция за плащане, ще трябва да заплатите допълнителна такса от стойността на поръчката Ви на куриера!

  

6. Срок и цена за доставка

 

При поръчки над 70,00 лв доставката е БЕЗПЛАТНА

Срокът за доставка е както следва:
а) За всички поръчки направени в работен ден преди 13ч. – доставката се извършва до 2 работни дни, като се стараем този срок да е максимално кратък.
b) За всички останали поръчки – Събота, Неделя или официални празници
, поръчката ще бъде изпратена до 2 работни дни, считано от първият работен ден след почивните.


За всеки етап от обработката на Вашата поръчка ще бъдете уведомявани на посочения от Вас e-mail.7. Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане или е забавено на плащането от страна на потребителя, ако е избрал банков превод или плащане по електронен път (чрез ПОС или epay.bg)
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон или неверен телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по вина на Timestower всички допълнителни разходи са за наша сметка.

Във всички останали случаи, последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.7. Спорове и жалби

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за кореспонденция адрес в страница Контакти на уеб сайта.8. Отказ и замяна на стоката

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани освен за проба (функционалност на стоката, съвпадане на размер), не е увредена целостта на опаковката им и запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката) , в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.

МОже да се свржете с нас на тел. 0889 324 786 или на e-mail: OFFICE@TIMESTOWER.BG 


При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя..При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.
При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявената от Вас. 
При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.9. Търговски марки

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.10. Сигурност

Вие носите пълна отговорност за опазването на Вашето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Вие сте длъжен незабавно да уведомявате съответните власти за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на Вашето потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване.

-  Криптиране

Ние осигуряваме високо ниво на защита на информацията при ползване на услугите на сайта.

-  Изгубена или открадната информация:

Вие трябва да ни информирате, ако Вашето клиентско име или парола са откраднати, изгубени или се използват против волята Ви. В такъв случай ние ще анулираме Вашия профил, за да предотвратим злоупотреби.

- Промяна на личните данни:

Ако настъпи промяна в личните Ви данни (смяна на адрес, телефонен номер, електронна поща), имате възможност да ги коригирате във Вашия акаунт. Това ще ни помогне да изпълняваме поръчките Ви коректно.11. Други условия

При ползване на Услугите, предлагани от TIMESTOWER.BG, Вие се задължавате, независимо дали сте направил поръчка или не:

·         да не нарушавате и да зачитате правата и свободите на гражданите, съгласно Конституцията, законите на Република България и международни актове, по които тя е страна, правилата на морала, добрите нрави и Интернет етиката при ползване на предоставяните от TIMESTOWER.BG услуги;

·         да не нарушавате чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси, като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.;

·         да уведомявате незабавно Timestower и съответните власти за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяните услуги;Общи условия онлайн магазин TIMESTOWER
Дамски
Times Tower
Дамски
часовници
Дамски часовници онлайн
Мъжки
Times Tower
Мъжки
часовници
Мъжки часовници онлайн
Този сайт използва бисквитки (cookies), за да може да функционира правилно. Повече за бисквитките Разбрах и приемам!